Tuinonder​houd

Tuinonderhoud is essentieel voor het behoud van een mooie en gezonde tuin. Bij Hofmaker begrijpen we hoe belangrijk het is om een goed onderhouden tuin te hebben, daarom bieden wij een uitgebreide lijst van tuinonderhoud diensten aan voor klanten in de regio Bornem. Hieronder vind je een overzicht van enkele belangrijke aspecten van tuinonderhoud.

Onderhoud van jouw gazon

Een gezond en mooi gazon vergt regelmatig onderhoud. Helaas ontbreekt het ons vaak aan tijd en kennis om dit zelf te doen. Daarom bieden wij een professionele onderhoudsdienst voor gazons aan, waarmee je verzekerd bent van een groen en weelderig gazon zonder gedoe. Onze tuinmannen zorgen voor een vakkundig onderhoud van je gazon. Of je nu een particuliere tuin hebt of een groot bedrijfsterrein, wij bieden passende onderhoudsoplossingen voor elk type gazon. 

Gras maaien

Een mooi verzorgd gazon vormt een onmisbaar element van een prachtige tuin.

Verticuteren

Groen en weelderig gras? Verticuteer voor een gezond gazon!

Bemesten

Professionele bemesting en advies op maat voor een weelderig groen gazon, gebaseerd op bodemanalyse.

Beregening

Beregening op maat voor een gezonde en groene grasmat.


Gras maaien: Een goed onderhouden gazon is een essentieel onderdeel van een mooie tuin. Het maaien van het gras is een taak die regelmatig uitgevoerd moet worden, vooral in de lente en de zomer. Bij Hofmaker gebruiken we professionele maaimachines om het gras op de juiste hoogte te maaien. Hierdoor blijft het gazon er gezond en groen uitzien.

Verticuteren: Verticuteren is een belangrijke taak om ervoor te zorgen dat je gazon gezond blijft. Dit proces verwijdert dood gras, mos en andere ongewenste materialen uit het gazon. Het is aan te raden om het gazon minstens een keer per jaar te verticuteren. In onze blog vind je meer uitleg over wanneer en hoe je je gazon kan verticuteren.

Bemesten: Wilt u ook genieten van een prachtig groen gazon? Laat ons u helpen met professioneel advies en bemesting op maat. Een succesvolle bemesting begint met een bodemstaalanalyse. Op basis van de resultaten kunnen de juiste voedingsstoffen worden toegevoegd om een prachtig groende gazon te verkrijgen. We gebruiken alleen de beste bemestingsproducten om ervoor te zorgen dat je gazon en tuin er op zijn best uitziet.

Beregening: Een goed bewaterd gazon en tuin is essentieel voor een gezonde groei. Bij Hofmaker bieden we verschillende beregeningsopties aan om ervoor te zorgen dat je tuin en gazon altijd voldoende water krijgen.

Snoeiwerk

Voorjaars- en zomersnoei: Om ervoor te zorgen dat je tuin er het hele jaar door mooi uitziet, is het belangrijk om regelmatig te snoeien. Wij bieden  professionele snoeidiensten aan om ervoor te zorgen dat je planten en struiken er gezond en sterk blijven uitzien.

Tuin winterklaar maken: Een goed voorbereide tuin kan de winter goed doorkomen. Bij Hofmaker bieden we verschillende diensten aan om je tuin winterklaar te maken, zoals het snoeien van struiken en bomen, het aanbrengen van mulch en het beschermen van planten en bloemen.

Voorjaars- en zomersnoei

Snoeien voor gezonde en weelderige plantengroei.

Tuin winterklaar maken

Zorg dat je tuin winterbestendig is: essentiële stappen om je planten te beschermen en gezond te houden tijdens de koude maanden

Tuinonderhoud en algemeen nazorg eigen projecten

Als je zelf aan een tuinproject hebt gewerkt, kan het zijn dat je nazorg nodig hebt om ervoor te zorgen dat het project goed blijft groeien en gezond blijft. Bij Hofmaker bieden we nazorgdiensten aan om ervoor te zorgen dat je tuinproject er altijd op zijn best uitziet.

Onkruidbestrijding: Onkruid kan een plaag zijn voor je tuin. Wij bieden verschillende onkruidbestrijdingsopties aan om ervoor te zorgen dat je tuin er op zijn best

Onderhoudscontract

Al je graag regelmatig onderhoud wil, bieden we bij Hofmaker ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Met een onderhoudscontract hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig onderhouden van je tuin. Ons team zal periodiek langskomen om je tuin te onderhouden en ervoor te zorgen dat deze er het hele jaar door op zijn best uitziet. Dit kan variëren van het maaien van het gras tot het bemesten van je tuin en alles daartussenin.

Een onderhoudscontract biedt niet alleen gemak, maar kan ook kostenbesparend zijn op de lange termijn. Door regelmatig onderhoud te plegen, kunnen potentiële problemen vroegtijdig worden opgespoord en opgelost, waardoor grotere reparatiekosten in de toekomst worden vermeden.

Als je geïnteresseerd bent in het afsluiten van een onderhoudscontract, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een gepersonaliseerde offerte. We zijn toegewijd aan het bieden van uitstekende service en kwaliteit aan al onze klanten in de regio Bornem.