Tuinaanle​g

Tuinaanleg is een belangrijk onderdeel bij het creëren van een prachtige, functionele tuin. Bij Hofmaker bieden wij professionele tuinaanlegdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team van ervaren hoveniers heeft de kennis en vaardigheden om uw tuinontwerp te realiseren, of het nu gaat om een kleine aanpassing of een complete tuinrenovatie. Wij geloven dat een mooie tuin niet alleen esthetisch verrijkend is, maar ook bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van de mensen die er wonen of werken.

Een tuin is een prachtige uitbreiding van uw huis, maar het vergt veel werk en onderhoud om er een mooie en functionele plek van te maken. Bij Hofmaker bieden wij een volledige dienstverlening voor tuinaanleg, van ontwerp tot aanleg en onderhoud.

Welke tuinaanleg werkzaamheden voeren wij uit?

Wij bieden een uitgebreid scala aan tuinaanleg diensten, waaronder grondwerk, bestrating, beplanting, verlichting en meer. Ons team van ervaren hoveniers werkt nauw met u samen om uw visie te begrijpen en uw buitenruimte om te toveren tot een prachtige tuin die perfect bij uw stijl, budget en levensstijl past.

Gazon

Een perfect groen gazon: ons vakmanschap!

Beplanting

Breng uw tuin tot leven met onze op maat gemaakte beplantingsservices.

Aflsluiting

Privacy en stijl in één: onze afsluitingen en hekwerken voor uw tuin.

Oprit & terras

Kies uw ideale stijl en laat uw buitenruimte opvallen met een op maat gemaakte oprit  of terras, aangelegd met hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Onze vaardigeden zijn opritten, terassen en paden. Wij werken met verschillende materialen, zoals klinkers, gebakken stenen, beton of hout. Zo kunt u kiezen voor een traditioneel of modern uiterlijk.

Beplanting is een belangrijk onderdeel van tuinaanleg. Wij kiezen voor de juiste planten voor de juiste plek, zodat uw tuin het hele jaar door mooi blijft. Of het nu gaat om een groene tuin, een bloementuin of een kruidentuin, wij adviseren u graag.

Een mooi gazon is een must voor een verzorgde tuin. Wij zorgen voor een perfecte aanleg van graszoden of grasmatten. Ook het onderhoud hiervan, zoals maaien, topdressing en bemesten, kunnen wij voor u verzorgen.

Bijgebouwen, zoals een tuinhuis of een berging, zijn een praktische toevoeging aan uw tuin. Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud hiervan.

Afsluitingen zijn niet alleen praktisch, maar geven ook een mooie afscheiding van uw tuin. Wij werken met verschillende soorten materialen, zoals hout, beton of metaal.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor kleine afbraakwerken en renovaties. Zoals bijvoorbeeld het vervangen van bestaande opritten, of het verwijderen van een grote boom.

Tot slot bieden wij ook diensten voor de aanleg en onderhoud van vijvers en zwembaden. Dit geeft uw tuin een extra dimensie en zorgt voor een heerlijk plek om te ontspannen.

Hofmaker is uw partner voor al uw tuinwensen. Wij werken met passie en zorgen voor een prachtige tuin waar u jarenlang van kunt genieten. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze diensten.

Onze klanten waarderen ons voor onze creativiteit, efficiëntie en de kwaliteit van ons werk.

Gianni Riemslagh - Hofmaker Gianni Riemslagh • uw Hofmaker van dienst


Wij zorgen dat uw tuin een plek is waar u met plezier kunt vertoeven. Ons team werkt nauw samen met u om uw wensen en eisen te begrijpen en te verwezenlijken. Wij zorgen dat uw tuin er prachtig uitziet. Onze tuinaanleggers zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken en zorgen ervoor dat uw tuin fantastisch wort aangelegd. Ons team van gepassioneerde hoveniers biedt een breed scala aan diensten. Of u nu een kleine tuin of een groot terrein heeft, wij hebben de vaardigheden en ervaring om uw tuinontwerp tot leven te brengen.

Regio Bornem, Klein-Brabant

Heeft u interesse in onze tuinaanlegdiensten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende gesprek en offerte. Ons team staat klaar om u te helpen bij het creëren van uw droomtuin. Bij Hofmaker kunt u rekenen op een professionele en persoonlijke benadering. Wij werken in regio Bornem en omstreken. Wij zijn uw betrouwbare partner voor al uw tuinaanleg en tuinonderhoud in Klein-Brabant.

Contacteer ons